Over Bouwbedrijf Ben van der Meijden

Als particulier, bedrijf of instelling kunt u Bouwbedrijf Ben van der Meijden inschakelen voor:

  • nieuwbouw
  • verbouw
  • renovatie
  • onderhoud
  • kozijnen
  • dubbel glas
  • badkamers
  • keukens

Kleine en grote klussen
Onze mensen komen graag om het kozijntje van  uw toilet te vervangen of een muurtje voor u te metselen. Maar ook om een zorginstelling te bouwen, een kantoorpand te renoveren of om extra lokalen aan te bouwen bij een school. Geen klus is ons te klein. Of te groot.

Bouwtraject van a tot z
Als middelgroot bedrijf zijn wij in staat het hele bouwtraject voor u te verzorgen: van ontwerp tot en met oplevering. Daarvoor schakelen wij waar nodig onze vertrouwde en betrouwbare bouwpartners in:  architecten, tekenbureaus, stucadoors, dakdekkers, schilders, installatietechnici etc. Wij werken daarbij uitsluitend met gerenommeerde bureaus en bedrijven.

Uw voordeel? U hebt er geen omkijken naar. Eén verantwoordelijke, één aanspreekpunt: Bouwbedrijf Ben van der Meijden BV.

Subsidies  en bouwvergunningen
U kunt ons ook inschakelen voor het aanvragen van subsidies en bouwvergunningen. Wij kennen de weg. Wel zo gemakkelijk.

Duurzaam
Bouwbedrijf Ben van der Meijden is voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij bouwen met duurzame materialen die een hoge isolatiewaarde hebben. We scheiden natuurlijk het bouwafval. En als het even kan werken we met een energiebewuste architect.

Erkend leerbedrijf
Omdat wij uitsluitend met goed opgeleide vakmensen willen werken, dragen we ook daar graag ons steentje aan bij. Daarom hebben we altijd leerlingen in ons team. Die bieden wij de opleiding die een goede leerling verdient. Om die reden is Bouwbedrijf Ben van der Meijden ook actief lid van de Commissie Onderwijs van Bouwend Nederland.

Zo doen we er alles aan om ook in de toekomst verzekerd te zijn van prima opgeleide vakmensen. Zodat we vakwerk kunnen blijven leveren. Bijvoorbeeld aan u?

Maak vrijblijvend een afspraak. Dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen.